Denna sida är enbart för Team Time for Ghanas lagmedlemmar 2020

Nedan beställer du hjälm och strumpor. Stiftelsen Time for Ghana tjänar ingenting på denna beställning. Deadline är: 12 februari.

Hjälm

Precis som förra året kommer vi att cykla i Specialized Propero III W/ ANGI (helsvart). Vi har rabatt på  hjälmen från Specialized Concept Store Stockholm och betalar endast 900 kr.

Hjälmen är en toppmodern med MIPS som skyddar dig mot allvarliga hjärnskador vid krasch. Hjälmen har även GPS vilket gör att den sänder ut nödsignaler till dina kontakter om du kraschar. Inte nog med det, du kan även koppla GPS’en till Strava (du som använder Strava vet hur ont det gör när din 15 milsrunda med 3500 höjdmeter vägrar att visas i Strava ). Utöver detta har hjälmen många andra fina egenskaper som du kan läsa via länken. Läs mer om hjälmen här 

Strumpor

Vi kommer att använda samma vita strumpa med rosa kant som förra året. De är tunna i bra kvalitet från Bioracer. Vi har ett rabatterat pris och betalar endast endast 80 kr per par. Läs mer om strumporna här

Beställningsformulär

  • Vi är väldigt tacksamma om alla som bor i Stockholm hämtar sin hjälm på Specialized Concept Store. Vi meddelar på Facebook när hjälmarna finns för upphämtning.
  • Strumporna delas ut på träningshelgen

  • Räkna samman ordervärdet på din beställning och swisha Time for Ghana (123 049 51 50). Skriv ”Hjälm och strumpbeställning" i meddelandefältet.

    Hjälmen kostar 900 kr och strumporna 80 kr / paret.