Är det dig vi söker?

Vi kommer att investera i dig

Vi kommer att hjälpa och stötta dig på bästa sätt för att du skall ha roligt och utvecklas under året.
I gengäld vill vi ha ditt engagemang!


Oavsett om du är gammal eller ung, har cyklat Vätternrundan eller ej söker vi dig som vill vara med och göra livet rättvisare för barn.
Du som söker till Team Time for Ghana bör vara van cyklist men det är inte allt. Vi söker dig som både vill engagera dig i vår välgörenhet och är en lagspelare i cykelklungan.

Du är lika välkommen att söka om du har överkapacitet att klara tidsmålet eller om du har det som din största utmaning.
I Team Time for Ghana hjälper vi varandra att täppa luckor så gott det går - de starka hjälper de som är svagare för dagen. 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ambitionen är att teamet skall speglas av människor med olika åldrar och bakgrund, spritt över hela Sverige.

Teamets stora mål är att samla in pengar för att ge utsatta barn i Ghana en skolgång. Det gör vi genom att du som deltagare agerar ambassadör för stiftelsen och bidrar på bästa sätt till att Team Time for Ghana slår rekord i insamlade skolstarter.
Det väger tyngre än ett par starka cykelben. Tveka inte!

Förväntningar på dig som ambassadör

Delta aktivt

Vi vill att du markandsför teamet och Time for Ghana på sociala medier och face to face till dina vänner, familj och cykelkompisar.

All kommunikation med teamet kommer att ske i en Facebookgrupp där glada tillrop är uppskattat.
 

Maximera utfallet

Som final i juni kommer vi ha en tippningstävling där din bekanskapskrets får tippa klungans sluttid för 100 kr.

Vår förväntan är att du helhjärtat går in för att maximera utfallet i tävlingen.
För att lyckats krävs att personligen kontaktar dina nära och kära för att be dem att tippa på vår (din) sluttid. Att dela inlägg i sociala medier är bra men räcker inte.

Något extra

Gör något mer som skapar ett värde för Time for Ghana. Var kreativ. Förslag är:

  • Hjälpa oss att komma i kontakt med en potentiell partner
  • Hjälpa oss få PR
  • Skapa en egen insamling via t.ex. Facebook
  • Byta däck på grannens cykel mot ett bidrag till stiftelsen
Vi har inget krav på vad eller hur mycket du ska göra. En Facebookinsamling som inbringar 500 kr tillräckligt. Huvudsaken är att du har viljan att göra skillnad tillsamans med oss.

Bär teamkläder

För oss är det viktigt att synas därför har vi som krav att man cyklar med våra kläder från topp till tå. Det stärker även lagkänslan när alla ser likadana ut.

Hjälmen ska vara svart och kläderna köper du i vår unika webshop.

Gör din träning

Du kommer inte klara Vätternrundan utan träning. Planera din träning så att du klarar målet. Under vintern är det viktigt att du kör kontinuerliga spinning- eller trainerpass. På våren gäller det att cykeln står redo när gruset är bortsopat och att livspusslet tillåter måga timmar på sadeln. Vi ger dig ett träningsprogram och gärna råd och coaching under året men träningen är alltid ditt eget ansvar.

Behärska klungan

Antingen har du erfarenhet av klungkörning eller så måste du se till att införskaffa det under året. Att ha en bra klungteknik är viktigt för att få med alla i laget och inte minst för säkerheten. I en klunga har alla ansvar för hela klungans säkerhet och enda sättet att kunna göra det är att träna klungköning kontinuerligt.

En klunga består av ca 15 personer.